Члени благодійного фонду “Мир! Зроби це!” завітали з подарунками до Соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Комунальний гуртожиток для дітей сиріт та поздавленних батьківського пілкування.

Соціальний гуртожиток готує юних вихованців до самостійного дорослого життя. Фахівці закладу надають юридичну та психологічну підтримку, допомагають отримати такі необхідні навички як ведення самостійного побуту, вміння брати на себе відповідальність, працювати у колективі, займатися волонтерською діяльністю. Також у гуртожитку допомагають оформити або відновити документи, зареєструвати місце проживання, знайти першу роботу. Спеціалісти гуртожитку стають для вихованців справжньою родиною, яка завжди готова підтримати і допомогти.

На запит Соціального гуртожитку ми придбали дві мультиварки та два електрочайники. У цьому нам допомогли друзі з Японії: фонд “Краяни” передав кошти для покупки техніки. Сподіваємося, що ці невеликі подарунки зроблять життя вихованців гуртожитку трохи простішим та кращим.

А щоб додати молоді гарного настрою, ми передали їм новий футбольний м’яч. Нехай він принесе багато радісних хвилин, проведених разом за веселою грою.

Проекти

Поділитися