Сумські лікарні отримали нові ліжка

Сьогодні ми доставили важливий гуманітарний вантаж – нові ліжка для лікарні святого Пантелеймона та Сумської обласної клінічної лікарні, які допоможуть пацієнтам лікуватися в комфорті. Але нам би не вдалося досягти цього, якби не наші найкращі партнери: соціально відповідальний бізнес Dinmark, фонд Ангели України, Яворівська військова адміністрація, Nova Poshta Humanitarian, і звичайно організація White Eagle Ukraine Appeal, яка надіслала цю допомогу в Україну. Завдяки співпраці цих організацій ми зробили іще одну добру справу.

Сумські лікарні звернулась до фонду Ангели України про потребу у медичних ліжках для комфортного лікування пацієнтів. На запит відгукнулася організація
White Eagle Ukraine Appeal, та передала допомогу з Британії.

Неабияку допомогу в отриманні цього важливого гуманітарного вантажу надала компанія
Dinmark, яка є не тільки експертом з якісного кріплення, а й соціально відповідальним бізнесом, що надає допомогу військовослужбовцям, медичним закладам та потребуючому населенню.

Фонд Ангели України у співпраці з Яворівською військовою адміністрацією та логістичним партнером Nova poshta Humatitarian передали медичне устаткування в Сумську лікарню святого Пантелеймона та Сумську обласну клінічну лікарню.

Дякуємо White Eagle Ukraine Appeal, небайдужим громадянам Великої Британії, що надіслали цю допомогу в Україну.
Також дякуємо Dinmark – за ініціативність та допомогу в соціально значущих справах. Разом ми завжди можемо більше.

Проекти

Поділитися