Ми доєдналися до Ради волонтерів громади міста Суми!

БФ “Мир! Зроби це!” радий повідомити, що 16 лютого 2024 ми разом із партнерами зібралися на перше засідання Ради волонтерів Сумської ТГ. Її створив начальник Сумської МВА Олексій Дрозденко.

На зустрічі були присутні пан Дрозденко, його радниця Олена Фролкова, начальник відділу з соціальних питань Андрій Домчук, головний спеціаліст відділу захисту та оборони Сергій Свердленко. До ради також долучилися представники багатьох сумських волонтерських рухів.

Створення цієї ради – важливий крок для фондів та організацій нашого міста. Ми сподіваємося, що завдяки їй ми разом із керівництвом створимо більш сприятливі умови для здійснення волонтерської діяльності та розвинемо ефективнішу співпрацю між місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та волонтерськими організаціями.

Перше засідання Ради було чудовим приводом познайомитися один з одним та разом вирішити перші організаційні питання.

Ми дякуємо організаторам за цю ініціативу та з надією дивимося в майбутнє. Ми впевнені, що об’єднавшись та спрямувавши зусилля до спільної мети ми знайдемо рішення для найскладніших питань та вирішимо багато гострих проблем, з якими ми стикаємося у цей надскладний час!

Сумська міська військова адміністрація – Сумська міська рада

Проекти

Поділитися