Затінок для собак із сумського притулку

Сумський центр перетримки тварин зараз утримує понад 500 собак. У тому числі багато тварин, евакуйованих із зон активних бойових дій: Авдіївський, Бахмутський, Краматорський напрямки, прикордоня Сумської області. Деяких тварин буо евакуйовано з Херсонщини після підриву Каховської ГЕС. Працівники Центру щодня працюють щоб забезпечити собакам комфортне життя і знайти постійні родини. Та із настанням спеки додається іще одна проблема: тварини у вольєрах страждають від високої температури і не мають куди сховатися. Тому Центр перетримки попросив усіх небайдужих допомогти закупити затіняючі сітки, щоб закрити вольєри від сонця.

На прохання відгукнувся японський пан Суміхіко Каєда. Він передав кошти, на які наш фонд закупив 50 метрів затіняючої сітки. Ми вже передали її до притулку, де вона зробить життя собак комфортнішим, поки вони чекають на свої постійні родини.

У фонді «Мир! Зроби це!» ми переконані, що допомоги найбільше потребують ті, хто сам не в змозі про себе попіклуватися. А це в тому числі тварини. Ми запрошуємо всіх небайдужих долучатися до наших ініціатив, щоб творити добрі справи разом. Адже об’єднавшись, ми зможемо більше.

Благодійна організація “Благодійний фонд” Мир! Зроби це!”
Суми, Україна.

Проекти

Поділитися