Доставили 1.5 тонни гуманітарного вантажу до Центру культури і дозвілля Сумської міської ради, разом з міжнародним фондом. Публікуємо звіт:

Разом з Міжнародним благодійним фондом “Ангели України” ми виконали важливу місію гуманітарної допомоги: доставили 1.5 тонни одягу, взуття та інших необхідних речей для населення до Центру культури і дозвілля СМР. Люди, котрі потребують допомоги. зможуть самі обрати серед речей найнеобхідніше – і це нам здається найпрекраснішим варіантом.

Важливість цього гуманітарного вантажу неможливо переоцінити. Він допоможе покращити умови життя людей, які опинилися в складних обставинах. Одяг та взуття подарують комфорт і тепло в холодну пору року, а інші предмети допоможуть в побуті та підвищенні якості життя.

Хочемо щиро подякувати всім, хто брав участь у цій добрій справі: нашим партнерам з Міжнародного фонду, волонтерам, які допомагали зібрати та перевезти речі, а також усім, хто надав фінансову підтримку. Ваша безцінна допомога дарує надію та краще майбутнє тим, хто потребує цього найбільше. Дякуємо за вашу великодушність та доброту!

Проекти

Поділитися